Onze serviceovereenkomst zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor afdrukken, die daadwerkelijk gemaakt worden. Dit resulteert in een besparing van de verbruikskosten en servicekosten. Bovendien hoeven er geen losse toners meer aangeschaft te worden.

Door de combinatie van dit Service Pack en Print Manager, maakt het voordeel van voor de service overeenkomst, nog groter. Zo heeft u geen omkijken meer naar het beheren van de supplies, storingen worden automatisch uitgelezen en wij plannen proactief onderhoud.

De service overeenkomst bestaat uit: onderhoud, arbeidsloon, voorrijkosten en verbruiksmaterialen, zoals toner en onderdelen.

Papier is­­­­­­ hierin niet opgenomen.

 

Snelle reactietijden
Is er sprake van storing? Dan is Kantoor Partner binnen 8 werkuren aanwezig op de storingslocatie. De werkuren van Kantoor Partner lopen van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, uitgezonderd officiële feestdagen.

 

Landelijke dekking

Kantoor Partner levert service door heel Nederland. Zo profiteert uw organisatie ook van onze samenwerking op eventuele andere vestigingen en tijdelijke locaties.