Cost control

De oplossing, Accounting, houdt alle opdrachten op uw multifunctionals exact bij. Met de webgebaseerde beheertool heeft u centraal toegang tot de tellerstanden van alle geregistreerde systemen. Ook kunt u prints eenvoudig herleiden naar gebruikers, afdelingen of projecten. Accounting is ideaal voor kantooromgevingen, vanaf enkele medewerkers en registreert van alle systemen, de afdruk-, kopieer-, scan- en faxactiviteiten. Op basis van deze informatie worden gegevens geanalyseerd en gevisualiseerd. Door beter inzicht is kostenbeheer en -toewijzing eenvoudig te realiseren. Niet zelden blijken er kostenbesparingen mogelijk. Bijvoorbeeld door een efficiëntere inzet van systemen, of het instellen van uitvoerlimieten.

De voordelen van Accounting:

– één interface voor toegang tot alle tellerstanden, wat systeembeheerders tijd en werk bespaart;
– efficiënt kostenbeheer voor gebruikers en accounts met gedetailleerde informatie over afdelingen of projecten;
– hogere productiviteit dankzij de optimalisatie van de infrastructuur van multifunctionals en printers in lijn met de gebruiksrapporten;
– centraal beheer van limieten met kostenbesparingen tot gevolg: individuele uitvoerlimieten voorkomen dat werknemers te veel (lees: onnodig) afdrukken, zodat de kosten binnen de begroting blijven.

Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!